Joukamonpirtti Kuusamossa

TERVETULOA  JOUKAMONPIRTTIIN!

Majoitustilaa n. 20 henkilölle. Saunarakennus myös talvikäytössä.
Kaksi venettä ja kalastusluvat verkoille.
Hyvä varustetaso ruoan laittoon, puu- ja kaasuhellat. Kylmäkellari.

Vuokrausohjeet:

Ota rohkeasti yhteyttä mökin vastaavaan henkilöön. Yhteystiedot löydät alempaa tältä sivulta. Autamme muutenkin mielellämme juuri sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Mökkivuokra maksetaan suoraan yhdistyksen tilille. Yhdistyksen taloudenhoitajana toimii Seppo Liukkonen ja tarkempia ohjeita maksuasioihin liittyen voi tiedustella häneltä (puh:0505552524 tai seppo.liukkonen@hel.fi)

Yhdistyksen tilinumero: FI36 1011 3000 2064 81

(Maksaessasi kirjoita viestikenttään: "Kuusamon vuokraus")

Vuokra:

Yhdistyksen jäsen: 10€/huone/vuorokausi/puoliso sekä lapset ilmaiseksi

Ei yhdistyksen jäsen: 20€/huone/vuorokausi

Yhdistyksen jäsen: 70€/huone/viikko

Ei yhdistyksen jäsen: 100€/huone/viikko

Yhdistyksen eläkeläisjäsenet hinnat  -50%. Lapset ilmaiseksi.

Kuusamon vastaavatSeppo Liukkonen0505552524
seppo.liukkonen@hel.fi

Paula Lagerstam0440503806

Ajo-ohje: Kuusamoon Joukamonpirtille

Kajaanin suunnasta  ajettaessa Kuusamoon tietä nro 5 ( E 63 ) käännytään oikealle tielle 866.

Noin 39 kilometrin jälkeen käännytään vasemmalle, 7 Tauriainen.
Reilun kolmen kilometrin jälkeen kalanviljelylaitoksen ja sillan jälkeen oikealla olevasta Heino Käkelän talosta saat ostettua kalastusluvan jonka tarvitset henkilökohtaisen valtion kalastuksen hoitomaksun lisäksi kalastaessasi pirtin viereisessä Piikstammessa.

Ajettuasi hiekkatietä yhteensä 7 kilometriä, mäen päällä vasemmalla on Niilo Tauriaisen maalaistalo.

Niilon talon jälkeen yleinen tie päättyy ja alkaa Piikstammentie, noin kolmensadan metrin jälkeen tie kääntyy oikealle laskeutuen loivasti suoalueelle jonka jälkeen noustaan ylemmäksi sivuten vasemmalle jäävää ” kotataloa”. Siitä jatketaan noin 1,5 km jolloin suoalueen ylitettyäsi käännytään oikealle. Melko suoran osuuden jälkeen, laajahkolta aukiolta etuvasemmalle jatkuva tie mutkittelee kartan mukaisesti kurvaten Y- risteyksestä vasemmalle ja Joukamonpirtille.

Yhteystietoja:

Kuusamon Taksi

Taksi Juha Lehto

0400 206903

( Tiedustele asiointiauton aikataulu ennakolta )

Kortesalmen rajavartioasema 0204104600