Vapaa- ajankiinteistöt

JHL015 omistaa kolme mökkiä, joita se vuokraa käyttö- ja tarvikemaksua vastaan jäsenilleen. Kuortin Kotiranta on upealla paikalla vesistön vieressä. Järvi on kalaisa ja ympäröivät metsät ovat hyvää marja- ja sienimaastoa. Syrjälän kartano sijaitsee Hartolan luonnonkauniilla rauhallisella metsäalueella. Kolmas mökki Joukamonpirtti sijaitsee aivan järven rannalla Kuusamossa.

Jäsenkokous päätti 20.9.2017 hallituksen esityksen pohjalta, että Hartolan mökkikiinteistöstä ja siihen kuuluvasta maa-alueesta luovutaan. Perusteluna olivat muihin mökkeihin verrattuna pitkään jatkunut kävijämäärien lasku sekä kiinteistöjen suuret korjaustarpeet. Hartolan kiinteistöä myydään kiinteistövälittäjä Metsätilat avulla.